Známe to všichni, někam dojedete autem a hned Vás lidi přemlouvají, ať si dáte alespoň panáka. Nebojte, i z této nepříjemné situace se dá skvěle dostat.

Odvoz vašeho vozu

Pokud se dostanete do situace, kdy dojedete ke známým, Äi kamarádovi na party autem a nemůžete pít, zkuste vyzkouÅ¡et okázalou volbu. Neváhejte a klidnÄ› si s nimi dejte, v dneÅ¡ní moderní dobÄ› jde vÅ¡e vyÅ™eÅ¡it lehce a snadnÄ›. Ano pÅ™esnÄ› tak, klidnÄ› si z hrdostí dejte do nosu, vÅ¡e za Vás vyÅ™eší odvoz vozu Praha. Tato chytrá firmiÄka už nÄ›jakou dobu poskytuje odvoz vaÅ¡eho vozu spoleÄnÄ› s vaší maliÄkostí. Jde pÅ™itom o jednoduchý princip, který zvládnou i ménÄ› zdatní lidé, staÄí mít telefon a znát ulici a mÄ›sto kde se nacházíte.

Taxi služba

JednoduÅ¡e zvednete telefon a vytoÄíte Äíslo na tuto bájeÄnou firmu. Zvedne to dispeÄer, kterému sdÄ›líte informace odkud, kam chcete odvést. V popisu mu sdÄ›líte, jakým vozem se pojede a dispeÄer najde nejbližší posádku, kterou k Vám může poslat. Po odsouhlasení, že Äas vyzvednutí Vám vyhovuje, dojde sms zpráva, ve které budou základní informace, jako je tovární znaÄka vozidla a tip vozu, který Vás vyzvedne. VÅ¡e je dÄ›lané v rychlosti a tyto základní informace se poskytují pro plynulý chod a rychlé nalezení posádky pro odvoz. Po příjezdu posádky, nastupujete do svého automobilu, spoleÄnÄ› s Å™idiÄem, který dojel. Nahlásíte, kam chcete odvést, opíše se stav tachometru u vaÅ¡eho vozu a vyrážíte.

Po pÅ™ijetí do cíle, se odeÄtou najeté kilometry a za ujetou cestu zaplatíte. V případÄ› jakýchkoliv problémů můžete kdykoliv kontaktovat dispeÄink. Po pÅ™ebrání platby Å™idiÄ odjíždí spoleÄnÄ› se svým parťákem k dalším zákazníkům a celá služba zde konÄí.

odvoz vozu

Pokud se tedy na nÄ›jaké akci nebo rodinné seÅ¡losti rozhodujete, zda si dát skleniÄku nebo ne, zkuste zvážit i tuto zajímavou možnost. Nejen, že nebudete riskovat řízení pod vlivem, ale také si budete moct pořádnÄ› užít zábavu se svojí rodinou Äi přáteli. TÅ™eba se Vám tyto služby zalíbí natolik, že cesta autem pro Vás bude na denním pořádku a v případÄ› nouze už budete vÄ›dÄ›t, co udÄ›lat.